Herinneringsfilm

Dit is een complete documentaire een eerbetoon aan de overledene, opgemaakt uit foto-en filmmateriaal. Uiteraard bepaalt de familie de inhoud; zij leveren (doorgaans via de uitvaartverzorger) de foto’s, video’s, rouwteksten en muziekkeuze aan. Indien gewenst komen wij op locatie om zelf nog beelden te maken, wat het net even wat persoonlijker maakt. Dit kan thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op een club, het werk of een andere locatie wat de overledene typeerde. Ook is er de mogelijkheid om een afscheidstekst in te spreken. Dit biedt familieleden/vrienden de mogelijkheid om een laatste groet uit te spreken.  Dit kan een waardevolle toevoeging zijn tijdens de afscheidsdienst, maar ook naderhand om terug te kijken.

Wij voelen ons zeer vereerd wanneer we achteraf horen dat mensen ontroerd waren en de film als eerbetoon en troost hebben ervaren.

Deze film wordt voornamelijk tijdens de ceremonie afgespeeld.

Uitvaartfilm

Bij het herbeleven van de uitvaart ziet en hoort u momenten terug die u even had gemist. Wij maken voor u een mooie video-opname van de uitvaart en kunnen die ook streamen zodat mensen die er niet bij kunnen zijn toch mee kunnen kijken via een besloten kanaal. Een videoreportage van de afscheidsceremonie kan helpen bij het rouwproces, om het afscheid een goede plaats te geven maar ook nabestaanden die er niet bij konden zijn alsnog de gelegenheid te geven om de beelden terug te zien. Wij leggen de ceremonie met twee of meer camera’s vast en nemen ook het geluid apart op waardoor woorden gesproken tijdens de plechtigheid heel goed te verstaan zijn, maar ook afgespeelde muziek duidelijk wordt vastgelegd.

Afscheid Pakket
499

  • Persoonlijke herinneringsfilm +/- 4 minuten
  • Opnamen op locatie
  • Verwerken aangeleverde foto’s en of video’s
  • Aangeleverd op USB stick

Opties

  • Persoonlijke afscheidsfilm
  • Live stream uitvaart
  • Opname uitvaart

× Hoe kan ik je helpen?