Vang de Wonderen van Uw Kleine Spruit op Film

Als ouders begrijpen we hoe snel deze magische fase voorbijgaat, en we willen u de mogelijkheid bieden om deze onvergetelijke momenten voor altijd te koesteren.

Onze getalenteerde en ervaren videografen zijn gespecialiseerd in het vastleggen van de tederheid, liefde en schoonheid van pasgeboren baby’s. We willen uw baby’s eerste dagen, weken of maanden op een zorgvuldige en artistieke manier vastleggen, zodat u deze bijzondere tijd steeds opnieuw kunt herbeleven.

Het proces begint met het plannen van een filmopname van uw kleine spruit. Onze videografen nemen de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken, evenals de details van de opname, zoals de locatie, het gewenste tijdstip en eventuele speciale verzoeken die u heeft. We willen ervoor zorgen dat de film volledig aansluit bij uw visie en de unieke persoonlijkheid van uw baby weerspiegelt.

Naast het laten maken van een film, bieden we ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Dit is een prachtig kraamcadeau voor vrienden of familieleden die de kersverse ouders willen verrassen. Met de cadeaubon kunnen de ouders zelf een afspraak maken met onze videografen op een tijdstip dat hen het beste uitkomt.

Wanneer u een film of cadeaubon wilt bestellen, vragen we u om het formulier op deze pagina in te vullen met uw contactgegevens. Geef ook aan of u geïnteresseerd bent in een filmopname of een cadeaubon, zodat we u de juiste informatie kunnen verstrekken. Ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de details te bespreken en ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen.

Met een newborn film kunt u de onschatbare momenten van uw baby’s eerste levensfase vastleggen en voor altijd bewaren. Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw kleintje een prachtig cadeau van herinneringen.

Geboorte Pakket #1
249

  • Newbornfilm van +/- 4 minuten
  • +/- 2 uur op locatie
  • Gesproken tekst ouder(s)
  • Digitaal aangeleverd
  • Geen reiskosten binnen Nederland (Waddeneilanden uitgesloten)
  • Geen verborgen kosten!

Cadeaubon
Ben je op zoek naar een kraam cadeau en wil je iets origineels? Geef een Newbornfilm cadeaubon. Je bepaalt zelf welk bedrag er op de bon komt te staan. Zo geef de aanstaande ouder(s) een fantastisch kraamcadeau.
× Hoe kan ik je helpen?